četvrtak, 1. studenoga 2018.

Vadim Zeland - Transurfing 3 : Naprijed u prošlost

Treća knjiga iz trilogije "Transurfing", ruskog fizičara Vadima Zelanda, upoznaje nas s novim i uzbudljivim konceptima koji omogućavaju upravljanje stvarnošću.

Što je energetika i kako je poboljšati, kako se obraniti od energetskih vampira? Što je kordinacija, a što transakcija? Inverzija stvarnosti i freiling? Je li moguće putovati kroz vrijeme i kako to činiti?

Naprijed u prošlost donosi objašnjenje raznih fenomena prostora i vremena, ali i prepisku s čitateljima koji iznose svoje konkretne probleme. Autor ih savjetuje kako načela transurfinga primijeniti u teškim životnim situacijama - kako se nositi s bolešću bližnjih, riješiti profesionalne poteškoće ili pronaći posao, steći naklonost okoline ili preživjeti krah ljubavne veze.

"Oslobodite se suvišnih potencijala i dopustite moćnoj izvanjskoj namjeri da radi u vašu korist. Neka moto transurfinga postane i vaš moto: Ja ne želim i ne nadam se, ja imam namjeru. Osjetite životnu radost. Izbor je na vama".

Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže drukčiji način razmišljanja i djelovanja kako biste ostvarili ono što želite. Ideja transurfinga zasniva se na modelu varijanti, pretpostavci da postoji prostor varijanti u kojem se čuvaju scenariji za sve moguće događaje. Tamo je zapisano sve što je bilo, što jest i što će biti. Pod određenim uvjetima energija ljudskih misli sposobna je materijalizirati ovu ili onu varijantu. Ne trebate se mučiti da postignete svoj cilj - on se sam ostvaruje. Pritom ne mijenjajte sebe, nego se vraćajte sebi.

Nema komentara:

Objavi komentar