četvrtak, 3. ožujka 2016.

Esther i Jerry Hicks - ZAKON PRIVLAČENJA

Najvjerojatnije ste već čuli izraz: „Sličnosti se privlače", „Svaka ptica svome jatu leti" ili „Bit će ti onako kako vjeruješ da će biti" (vjerovanje je samo misao koju stalno držite u umu); i mada su o Zakonu Privlačenja ponešto bili natuknuli neki od najvećih učitelja u povijesti, nikada do sada nije objašnjen na tako jasan i praktičan način kao što je to učinjeno u ovoj najnovijoj uspješnici čiji su autori Esther i Jerry Hicks.

Ovdje ćete saznati o sveprisutnim Zakonima koji vladaju ovim Svemirom i kako ih natjerati da rade u vašu korist. Znanje koje ćete usvojiti čitajući ovu knjigu uklonit će sva nagađanja iz vašeg svakodnevnog života. Konačno ćete dobiti jasniju sliku o gotovo svemu što se u vašem životu zbiva, kao i u životima onih s kojima dolazite u dodir. Ova će vam knjiga pomoći da radosno budete, činite ili imate sve što poželite!

***
"Prijelomna filozofija praktične duhovnosti koju ćete otkriti u ovoj knjizi prvi je put objavljena Esther i meni 1986. godine, kao odgovor na vrlo dugačak popis pitanja na koja mnoge godine nisam imao odgovor.
Na ovim ćete stranicama pronaći osnove Abrahamovog učenja, kakve su nam s ljubavlju izrečene onih prvih dana naših kontakata s njima (molio bih vas da primite k znanju da ime u jednini "Abraham" predstavlja zapravo skupinu bića punih ljubavi, zbog čega ih često spominjemo u množini).
Tonski zapisi, na temelju kojih je nastala ova knjiga, prvo su službeno objavljeni 1988. godine kao dio albuma od deset kazeta s nazivom "Special Subjects" (Posebne teme). No, otada su mnogi aspekti Abrahamovih osnovnih učenja u vezi Univerzalnog Zakona Privlačenja izdani u raznolikim formama: knjigama, CD-ima, DVD-ima, igraćim kartama, kalendarima, člancima, radio i televizijskim emisijama i radionicama, kao i od strane mnogih drugih autora uspješnica koji su Abrahamova učenja ubacili u svoja učenja. Međutim, prije pojave ove knjige, Zakona Privlačenja, ova izvorna učenja nikada nisu bila objavljena čitava u jednom svesku.(...)

Ova knjiga predstavlja osnovne a moćne činjenice izvornog Učenja Abrahama. Unutar ovih stranica vidjet ćete kako vam sve stvari, željene i neželjene, bivaju privučene ovim najmoćnijim Zakonom svemira: Zakonom Privlačenja.


Za besplatni download knjige "Zakon Privlačenja klikni OVDJE



Nema komentara:

Objavi komentar