četvrtak, 1. studenoga 2018.

Vadim Zeland - Transurfing 2 : Šum jutarnjih zvijezda

Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže drukčiji način razmišljanja i djelovanja kako biste ostvarili ono što želite. Ideja transurfinga zasniva se na modelu varijanti, pretpostavci da postoji prostor varijanti u kojem se čuvaju scenariji za sve moguće događaje. Tamo je zapisano sve što je bilo, što jest i što će biti. Pod određenim uvjetima energija ljudskih misli sposobna je materijalizirati ovu ili onu varijantu. Ne trebate se mučiti da postignete svoj cilj - on se sam ostvaruje. Pritom ne mijenjajte sebe, nego se vraćajte sebi.

Druga knjiga iz trilogije "Transurfing" - "Šum jutarnjih zvijezda", ruskog fizičara Vadima Zelanda, vodi vas korak dalje u korištenju ove moćne tehnike za upravljanje stvarnošću. Saznat ćete kako provoditi konkretne postupke koji mogu iz temelja izmijeniti vaš život.

Sanjajte lucidne snove i posjetite nevjerojatna mjesta u prostranstvu varijanti. Naučite pravilno izvršiti narudžbu onoga što želite. Utišajte svoj um i oslušnite šapat svoje duše i time ćete prizvati moćnu izvanjsku namjeru koja može ostvariti sve vaše snove. Energija misli ne nestaje bez traga. Ona snažno utječe na događaje u vašem životu. Moć te energije treba znati iskoristiti. Transurfing će vas tome poučiti.

Knjigu možete preuzeti OVDJE.

Nema komentara:

Objavi komentar