ponedjeljak, 19. studenoga 2018.

Fereydoon Batmanghelidj - Vaše tijelo vapi za vodom

Ova knjiga objašnjava novo otkriće da je nedostatak vode u tijelu - kronična dehidracija - glavni uzrok mnogih bolnih degenerativnih stanja, kao što su astma, alergije, visok krvni tlak, prekomjerna tjelesna težina i neki emocionalni problemi, uključujući i depresiju. Naučit ćete kako pomoću vode možete: spriječiti prerano starenje, otkloniti bolove, uključujući žgaravicu, lumbago, artrozu, kolitis, anginozne bolove i migrenu, izliječiti astmu za nekoliko dana, prirodno i trajno, smanjiti krvni tlak bez diuretika ili drugih lijekova, smršaviti prirodno i lako, bez posebne dijete.

Autor, američki liječnik iranskog porijekla, knjigu je uvrstio među priručnike za preventivu i edukaciju. Namijenio ju je ljudima koje u liječenju vodi logika prirodnog i jednostavnog, a kod svojih navoda i objašnjenja u vezi pijenja vode, objavljuje još i cijeli niz pisama ljudi koji su spoznali da je knjiga "Tijelo vapi za vodom" prava biblija o pijenju vode te da im je slijeđenje njenih uputa vratilo zdravlje.

Da bi si lakše predstavili skoro nevjerojatan učinak pravilnog pijenja vode na različite dijelove našega tijela, knjiga je i prikladno ilustrirana. Kako ništa bolje od jednostavne pomoći kao što je dovoljno pijenje vode ne postoji, jasno je da i koja za njega nešto i čini. Sada postaje jasno da pijenje dovoljnog broja čaša vode može za nas učiniti više od vreće tableta.

Nema komentara:

Objavi komentar