utorak, 16. srpnja 2019.

Dr Richard Schulze - LIJEČENJE NEIZLJEČIVIH BOLESTI



Knjiga LIJEČENJE NEIZLJEČIVIH BOLESTI je sveobuhvatan i detaljan prikaz liječenja najrazličitijih oboljenja, uključujući ona najučestalija i najteža, kao što su rak, bolesti srca, dijabetes, ali i Parkinsonova, Alzhajmerova bolest, sida i dr. Knjiga pokriva sve korake koje je potrebno primjeniti da bi došlo do čišćenja organizma od otrova, jačanja imunog sistema i izliječenja u najkraćem roku.Odgovore u ovoj knjizi i kolekciji video materijala pod naslovom „Liječenje neizlječivih bolesti” dala su dva izvanredna lijekara: dr John R. Kristofer i njegov najbolji učenik – dr Richard Schulze.

Spremite se da postanete izliječeni. Ja vjerujem da je to moguće. Nikada do sada nisam vidio nešto poput ovoga. Nikada do sada nisam vidio kako se liječe teško izlječive bolesti. Čuo sam za teorije. Čuo sam za prevenciju. Ali nikada nisam čuo da se prirodnim lijekovima tretiraju ovakva stanja. Ali sada znam, a znati ćete i vi. Odgovori su ovdje. Odgovore u ovoj knjizi i kolekciji video materijala pod naslovom „Liječenje neizlječivih bolesti” dala su dva izvanredna lijekara: dr John R. Kristofer i njegov najbolji učenik, dr Richard Schulze. Oni nisu teoretičari, niti su to htijeli da budu. Oni su lijekari.

Dr Richard Schulze jedan od vodećih svijetskih stručnjaka na polju prirodne medicine. U životu dr Richard Schulzea svakoga dana ljudi dolaze u njegovu kliniku uspaničeni. Oni su upravo informirani od strane njihovih lijekara da se desilo nešto strašno i da nema vremena za gubljenje. Ono što je gore od toga jeste ono što im njihovi lijekari preporučuju.

Ako ste vi, ili neko od vaših bližnjih, došli u takvu situaciju, imate više opcija. Opcije koju nude vaši lijekari, koje ni oni sami ne razumiju, donose strah, a bolje je i da ne znate o njima.

Knjigu možete preuzeti OVDJE

Broj komentara: 7:

  1. Z veseljem bom uporabil nekaj koristnega. Pod pogojem dostopnosti. Tudi sedaj zdravim gastritis svoji psički s Šenjanževim oljem Uspešno. Po patru Ašiču.

    OdgovoriIzbriši
  2. Može li se izliječiti rak jetre koji je uznapredovali!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. povezite se sa Dr, Miloje Milocevic selo Dub kod Banja Luke
      institucija se zove "kuca zdravlja"
      Takodje pogledajte na YouTube njegove intervjue, sve ce vam biti jasno.

      Izbriši
  3. Zašto na knjozi pise Lecenje Životina??????

    OdgovoriIzbriši