nedjelja, 30. prosinca 2018.

Urs Hochstrasser-Zdrava Dječja Prehrana, živa i ukusna

Priručnik za najprikladniju dječju prehranu s mnogo poučnog i odličnim receptima.

Ako ste roditelj, sigurno ste doveli u pitanje, ako ne vašu prehranu, onda prehranu vašega djeteta. Kada postanete odgovorni za drugo biće to vam se pitanje jednostavno nameće. U zbrci informacija, tablica, preporuka i ponude teško je raspoznati najprikladniju prehranu. Vjerojatnije je da ćete se prepustiti i krenuti lakšim putem, onim koji poznajete. Pojedinci ipak učine korak više te se nađu na teškom putu istraživanja, iskušavanja i stjecanja spoznaja i znanja. Urs Hochstrasser je jedan od tih pojedinaca koji ovom knjigom nesebično dijeli stečeno znanje misleći na dobrobit i sreću djece.

Urs Hochstrasser je rođen kao treće dijete u obitelji s osmero djece te otac dvoje djece. Ljubav kao osnovni motiv poticala ga je na potragu za istinom koju je pronalazio u samome sebi. Ganut patnjom bolesnih i umirućih bio je potaknut i zalagati se za zdravlje. U potrazi je obišao svijet. Bio je generalni direktor jednog hotelskog lanca te je vrsni kuhar specijaliziran za pripremu prijesne ili sirove hrane. Danas je voditelj School of Life. Sa ženom Sheilom učitelj je života i zdravlja. Na tek stotinjak stranica jednostavnim jezikom prenosi srž stečenoga znanja uz praktične upute u obliku jednostavnih recepata, po dječjem ukusu.

Ovaj priručnik sadrži mnoštvo korisnih savjeta o optimalnoj dječjoj prehrani i velik broj jednostavnih recepata. Tekst je napisan lako razumljivim jezikom i s mnogo ljubavi, a bavi se pitanjima koja se tiču majčinog mlijeka, biofotona, "sadržaj svjetla" u hrani i još mnogim drugim. Recepti su prokušani i prilagođeni potrebama djece do školske dobi. Ova je knjiga potrebna svim obiteljima koje odgovorno postupaju sa svojom djecom.

Knjigu možete preuzeti OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar