petak, 25. kolovoza 2017.

Louise L. Hay - Kako Iscjeliti Duh I Tijelo

Kada bih trebao samo jednu knjigu ponijeti sa sobom na pusti otok, najvjerovatnije bih odabrao knjigu Louise L. Hay

“Kako iscijeliti duh i tijelo”. Ona nije samo veliki učitelj, već snažna i velika dama. U ovoj prekrasnoj knjizi Louise dijeli s nama neka od svojih iskustava. Osjećam divljenje i suosjećanje s njenom životnom pričom, ovdje ukratko iznesenu, iako bi to možda ipak mogla biti druga knjiga.

U ovoj je knjizi sadržano sve što trebate znati o životu, u njoj su temeljne poduke kako raditi na sebi. Također je prikazan i Louisin vodič kroz vjerojatne mentalne uzroke određenih zdrastvenih problema, što je, prema mom iskustvu, vrlo značajno i jedinstveno. Osoba koja bi pronašla ovaj tekst na pustom otoku mogla bi naučiti sve što joj je potrebno da život učini onakvim kakav bi trebao biti. Ako ste vi, slučajno, pronašli svoj put do Louise Hay, bilo to na pustom otoku ili negdje drugdje, na dobrom ste putu.

Louisina knjiga, njene izuzetne vrpce liječenja i radionice koje nadahnjuju prekrasan su dar ovome svijetu problema. Prilikom rada s osobama oboljelim od AIDS-a upoznao sam se s Luisinim radom i koristio se njenim idejama pri liječenju.

Knjigu možete skinuti na ovom linku.

Nema komentara:

Objavi komentar